BBQ menu

SMOKEY DE LUXE

Traditioneel broodje pulled pork.
Pulled pork, trots van de zuidelijke Amerikaanse staten als Tennessee en North Carolina en in onze ogen het symbool voor low and & slow BBQ methode. 8 tot 10 uur op eikenhout gegaarde varkensprocureur. Resultaat: heerlijk mals gekruid draadjesvlees, geserveerd op een broodje met koolsalade aangemaakt met een frisse mosterd dressing.

Blackpepper Rib-eye spies.
Proef het zuivere vlees Boeuf Blonde, een hoogwaardig en exclusief stuk vlees van hoge kwaliteit. Gegrild boven houtkool en enkel met zwarte peper en zeezout op smaak gebracht, om de zuiverste smaak te beleven.

Gerookte Classic Spareribs 3,2,1.
Klassiek gerookte spareribs, 3 uur gegaard en gerookt op 90 graden, 2 uur verpakt garen en het laatste uur terug in de rook en het vlees aflakken met een heerlijke Wood´n´Smoke sweet saus.

Gamba spies.
Een cocktail van verschillend garnalen op spies, gegrild boven houtkool en afgelakt met Argentijns vuur.

Verse zalmfilet.
Op eik en appelhout gerookte zalmzijde.

Wood'n'Smoke - Barbecue, evenement & catering
Wood'n'Smoke - Barbecue, evenement & catering
Pork belly burnt ends.
Langzaam gegaard buikspek, gerookt op peren en kersenhout, gekarameliseerd en afgelakt met een heerlijke BBQ saus. Dit gerecht is de trots van de chef, zo lekker dat u uw vingers er bij op eet.

Huzaren en rundvlees salade.
Rijk gegarneerde salade naar keuze.

Vers fruit salade.
Seizoen fruit, zoals ananas, aardbeien, blauw vruchten, kaki’s, mango druiven.

Koolsalade.
Heerlijk frisse koolsalade met een zachtzure mosterd dressing.

Diverse soorten Stokbrood Kruidenboter/ tapenade.

3 stoere BBQ sauzen.


Vanaf 50 personen

Incl. smoker, buffet
en 2 personen personeel.
Prijs op aanvraag

Vanaf 100 personen

Incl. smoker, buffet
en 2 personen personeel.
Prijs op aanvraag

Deel deze pagina